(Image: http://media4.picsearch.com/is?h9sBS7DlnMtuHpZfW-ro-jjzHGienEoun9x5bMBzZvI&height=214)Най-добрите оферти за компаньонки в страната. Има и тайни каталози, които се разпращат само на ВИП клиенти със специален достъп. В тях фигурират имената на манекенки и миски, като цената, разбира се, е с пъти по-висока. Официално всички тези сайтове не попадат под ударите на закона. Работят под прикритието на фирми, осигуряващи компаньонки, или като сайтове за запознанства. Повечето от собствениците им плащат данъци единствено за извършената посредническа дейност. Реално би трябвало да има и контрол за възрастта на момичетата. На много места обаче може да попаднете на „компаньонки“, които все още не са навършили 18 години.

Мъж иска секс със звезда, съди агенция за компаньонки Сайт за Ескорт three.seven млн. В има още няколко голи сесии на известни български момичета, а според запознати сайтът бил параван за платени компаньонки. Обадил си се на 50 компаньонки и 38 от тях казали “да” на това да ги снима екип на сайта (цитирам по памет). Хващам бас, че около половината от тези 38 вече ще са на друго мнение, когато екипът ги посети. И т.н.

Има и такива, които не са компаньонки и никога не са били, но са убедени, че това списание ще се погрижи да сбъдне желанието им да станат такива. Случвало се е след края на някоя фотосесия, и след като момичето дори си е получило хонорара от нас, да ми се задава въпросът - и сега оттук нататък какво? „Нищо ли няма да правите с мен? Никъде ли няма да ме пращате? Ще ме оставите просто така да си тръгна?.

Проститутките сами рекламират профилите си в специални форуми. На тези сайтове мъже споделят мнения за проститутките, които са посещавали. Там те обсъждат цените, качеството на услугите и координатите на компаньонките. В тези форуми момичетата сами пускат линкове към профилите си във Фейсбук. Проверка на Монитор” показа, че поне 10 момичета, които не са от разбитата банда, продължават да закачат“ клиентите си по този начин. Срещу имената им дори е изписано, че са ескорт” или още по-директно - компаньонки. Някои от тях са прикривали професията си, като се вписвали като еротични модели. Момичетата обаче охотно отговарят на запитвания каква е тарифата им.

Дълъг списък с имената и телефоните елитни компаньонки беше конфискуван в полза на държавата с решение на Районния съд в Несебър. Поменикът на жриците на любовта е само част от доказателствата в процес срещу двама сутеньори, зареждали със свежа плът баровете “Клеопатра”, “Афродита”, “Велвет” и “Парадайз” в Слънчев бряг и изпращали майсторски клас от жрици в заведения в Банско и Пампорово.


Navigation