Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

димитровград_дива_и_страстна_секс [2018/03/24 22:56] (current)
dorcasg265059059 created
Line 1: Line 1:
 +(Image: [[http://​media4.picsearch.com/​is?​h9sBS7DlnMtuHpZfW-ro-jjzHGienEoun9x5bMBzZvI&​height=214|http://​media4.picsearch.com/​is?​h9sBS7DlnMtuHpZfW-ro-jjzHGienEoun9x5bMBzZvI&​height=214]])Най-добрите оферти за компаньонки в страната. Има и тайни каталози,​ които се разпращат само на ВИП клиенти със специален достъп. В тях фигурират имената на манекенки и миски, като цената,​ разбира се, е с пъти по-висока. Официално всички тези сайтове не попадат под ударите на закона. Работят под прикритието на фирми, осигуряващи компаньонки,​ или като сайтове за запознанства. Повечето от собствениците им плащат данъци единствено за извършената посредническа дейност. Реално би трябвало да има и контрол за възрастта на момичетата. На много места обаче може да попаднете на „компаньонки",​ които все още не са навършили 18 години.
  
 +Мъж иска секс със звезда,​ съди агенция за компаньонки [[http://​Sexobiavi.eu/​%d0%95%d1%81%d0%ba%d0%be%d1%80%d1%82-%d1%83%d1%81%d0%bb%d1%83%d0%b3%d0%b8/​%d0%95%d0%bb%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%b8-%d0%ba%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%b0%d0%bd%d1%8c%d0%be%d0%bd%d0%ba%d0%b8|Сайт за Ескорт]] three.seven млн. В има още няколко голи сесии на известни български момичета,​ а според запознати сайтът бил параван за платени компаньонки. Обадил си се на 50 компаньонки и 38 от тях казали "​да"​ на това да ги снима екип на сайта (цитирам по памет). Хващам бас, че около половината от тези 38 вече ще са на друго мнение,​ когато екипът ги посети. И т.н.
 +
 +Има и такива,​ които не са компаньонки и никога не са били, но са убедени,​ че това списание ще се погрижи да сбъдне желанието им да станат такива. Случвало се е след края на някоя фотосесия,​ и след като момичето дори си е получило хонорара от нас, да ми се задава въпросът - и сега оттук нататък какво? „Нищо ли няма да правите с мен? Никъде ли няма да ме пращате?​ Ще ме оставите просто така да си тръгна?​.
 +
 +Проститутките сами рекламират профилите си в специални форуми. На тези сайтове мъже споделят мнения за проститутките,​ които са посещавали. Там те обсъждат цените,​ качеството на услугите и координатите на компаньонките. В тези форуми момичетата сами пускат линкове към профилите си във Фейсбук. Проверка на Монитор"​ показа,​ че поне 10 момичета,​ които не са от разбитата банда, продължават да закачат"​ клиентите си по този начин. Срещу имената им дори е изписано,​ че са ескорт"​ или още по-директно [[http://​www.ehow.com/​search.html?​s=-%20%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D1%8C%D0%BE%D0%BD%D0%BA%D0%B8|- компаньонки]]. Някои от тях са прикривали професията си, като се вписвали като еротични модели. Момичетата обаче охотно отговарят на запитвания каква е тарифата им.
 +
 +Дълъг списък с имената и телефоните елитни компаньонки беше конфискуван в полза на държавата с решение на Районния съд в Несебър. Поменикът на жриците на любовта е само част от доказателствата в процес срещу двама сутеньори,​ зареждали със свежа плът баровете "​Клеопатра",​ "​Афродита",​ "​Велвет"​ и "​Парадайз"​ в Слънчев бряг и изпращали майсторски клас от жрици в заведения в Банско и Пампорово.

Navigation