Differences

This shows you the differences between two versions of the page.

Link to this comparison view

калин_терзийски_загорял [2018/03/27 00:16] (current)
alberthanangle created
Line 1: Line 1:
 +Тайное [[http://​invergordon.org/​UserProfile/​tabid/​43/​UserID/​262564/​Default.aspx|Обяви За Секс]] запознанства секс обяви ескорт. През 1972 година завършва Медицинския университет в София след което започва да практикува по специалността си. „Нещо повече - от 1981 до 1997 година завеждах сексологичния кабинет - отделение във Военно медицинска академия в София. През почти целия този период бях отбелязван в годишника „Кой-кой е? във Великобритания,​ като единст[[http://​Teensexmaniac.com/?​s=%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F%20%D0%B2|вения в]] света военен сексолог,​ изтъква докторът.
  
 +В процеса на възстановяване,​ вертикалната любов трябва да бъде поддържана,​ а хоризонталната да бъде отречена,​ защото човешката история е започнала със забранена хоризонтална любов. Сега можем да разберем защо най-главните религии винаги са наблягали на себеотрицанието. Опитвайки се да отрекат всичко в човешкия свят, религиозните хора са водели аскетичен,​ самотен живот в търсене на изгубената истинска,​ първоначална вертикална любов, в опит да преодолеят сексуалните изкушения и да останат на страната на Бог. Подобно наблягане на религиозното безбрачие се случва,​ защото е трябвало да устоят на изкушението на светската любов, за да достигнат по-късно вертикалната любов на Бог.
 +
 +Те са оцветили всяка една държава в различен цвят, показващ къде мадамите са готови веднага да скочат в леглото,​ без мъжът да си прави труда да я преследва. Така българките попадат в една графа с рускините ​ [[http://​www.batcatcher.com/​wiki/​index.php?​title=User:​FrederickaIdries|Ескорт Услуги]] и украинките,​ за които е всеизвестно,​ че са лесни жени. Жените по света са разделени на пет степени на сексуална достъпност - много лесни, лесни, нормално достъпни,​ трудни и много трудни за сваляне.
 +
 +Често зад привидно безобиден флирт може да стои и нещо по-голямо. Не са малко случаите,​ в които дори семейни хора решават да превърнат виртуалното си запознанство ​ [[http://​Www.redcruise.com/​petitpalette/​iframeaddfeed.php?​url=http://​dirgoworo.com/​node/​2606/​track|Ескорт Услуги]] в реална връзка. „Виртуалната изневяра никак [[http://​Xxxtube4Mobile.com/?​s=%D0%BD%D0%B5%20%D0%B5|не е]] безобидна. За да се стигне до такъв тип отношения в интернет,​ вероятно нещо не върви при една двойка. Хората често бягат от проблемите,​ вместо да намерят разрешението им, като разговарят помежду си или отидат за консултация при специалист",​ обясни столичен сексолог. По думите на специалистите много често виртуалното кръшкане може да доведе до раздяла на двойката и до развод и то при дългогодишни бракове.
 +
 +„Скандалните новини ви разказа за непълнолетните момчета,​ които се предлагат сексуално на по-големи батковци,​ просто,​ за да не изостават. Такива момчета има много - те търсят бърз и лесен секс с добре изглеждащи twenty+ момчета… правят го безплатно,​ за кеф и за имидж. Тези момичета обаче са следствие,​ а не причина за проблема с подрастващите. Те са крайният продукт на една една порочна въртележка,​ в която участие вземат младите деца на България от ранна тийнеджърска възраст до късния пубертет и предполагам - моделът им на съществуване едва ли ще се промени и до дълбоките им старини. Ще продължа да пиша за този проблем,​ колкото и да не ви харесва да четете за него, защото това е факт и не трябва да бъде крит, добавя преди време в своя статия топ репортера на Агенция „Скандалните новини,​ а именно Тодор Стефанов.(Image:​ [[http://​cdn1.555.bg/​system/​assets/​001/​677/​556/​premium/​ans0398-033.jpg|http://​cdn1.555.bg/​system/​assets/​001/​677/​556/​premium/​ans0398-033.jpg]])

Navigation