Welcome, Guest
Submit ComicRack for Android bugs to get them squashed
  • Page:
  • 1
  • 2

TOPIC: Pairing problem

Pairing problem 6 years 2 weeks ago #16856

  • MydKnight
  • MydKnight's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Hoping I'm doing something dumb, but I can't get initial pairing to work. I have:

Installed CR version .144
Installed the android app on my GalaxyTab 10.1
Run the app on my GT
Connected my device to the computer, verifying it comes up as an MTP
Ran the device scan.

It starts scanning, and just churns...hasn't found anything yet. I tried unplugging it, which caused the scan to turn into a blank "devices found" screen, but it has not yet found my device. Any further info I can give, please do ask.
The administrator has disabled public write access.

Re: Pairing problem 6 years 2 weeks ago #16945

  • ianandout
  • ianandout's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Exactly the same problem and hardware here.
The administrator has disabled public write access.

Re: Pairing problem 6 years 2 weeks ago #16956

  • MydKnight
  • MydKnight's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Whew...thought it was just me. Hopefully someone will have an idea why this is happening...I'm really excited about being able to sync with CR instead of manually dropping files onto my GT
The administrator has disabled public write access.

Re: Pairing problem 6 years 2 weeks ago #16999

  • jp
  • jp's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 17
  • Thank you received: 3
  • Karma: 0
I had the same problem until I disabled the USB debugging on my Transformer. After that it showed up without issue in the ComicRack list. I know it's different hardware but might be worth looking into.
The administrator has disabled public write access.
The following user(s) said Thank You: 600WPMPO

Re: Pairing problem 6 years 2 weeks ago #17001

  • MydKnight
  • MydKnight's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Thanks for the tip, unfortunately, I don't have USB debugging mode enabled...the search continues :(
The administrator has disabled public write access.

Re: Pairing problem 6 years 2 weeks ago #17002

  • cYo
  • cYo's Avatar
  • Offline
  • Moderator
  • Posts: 3476
  • Thank you received: 675
  • Karma: 181
As I do not have a Galaxy Tab I can only stand by.
Are there people who can pair with a Galaxy Tab?
The administrator has disabled public write access.

Re: Pairing problem 6 years 2 weeks ago #17032

  • Tension113
  • Tension113's Avatar
  • Offline
  • Senior Boarder
  • Posts: 49
  • Thank you received: 2
  • Karma: 0
I just noticed my sync stopped working on my Transformer..

I have to mess with it some more, but it seems that if my comic folder is on the internal, my device shows up when I hit pair..

If my folder is on the external SD card, it doesn't show up..

*EDIT* Made a new comic folder on the SD card with only 20 comics in it, pairing worked..
went back to my normal comic folder on the SD card with 6000 comics in it.. pairing didn't work..
went back to the 20 comic folder again, pairing worked..
went back to the 6000 folder, pairing worked.. lol.. Soooo.. I dunno..
Last Edit: 6 years 2 weeks ago by Tension113.
The administrator has disabled public write access.

Re: Pairing problem 6 years 2 weeks ago #17036

  • MydKnight
  • MydKnight's Avatar
  • Offline
  • Fresh Boarder
  • Posts: 5
  • Karma: 0
Ok, so to add my own data to the list, my comic folder is completely empty at this point, and it wont pair. earlier it had 200 comics on it, still wouldn't pair. The GT doesnt have an SD card, so its all internal storage.
The administrator has disabled public write access.

Re: Pairing problem 6 years 2 weeks ago #17038

  • lanzajr26
  • lanzajr26's Avatar
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Posts: 165
  • Thank you received: 1
  • Karma: 2
I'm having a pairing issue now with 1.09. ComicRack Windows won't sync even though it says it's paired to my A500, it just shows the working icon in the tray for a few seconds and then nothing. If I unpair and try to select a device, nothing shows up in the list even though I can see the tablet in Windows and can browse my directories. It did load a system update this morning, not sure if that is what broke it or not.
The administrator has disabled public write access.

Re: Pairing problem 6 years 1 week ago #17130

  • lanzajr26
  • lanzajr26's Avatar
  • Offline
  • Gold Boarder
  • Posts: 165
  • Thank you received: 1
  • Karma: 2
Update to this issue: This is looking like a Windows problem. After the last Android update, when I connect my tablet to the computer I can see an external SD card listed as a drive in Windows but I can't see any content on it. When I moved my CR folder back to the internal SD card everything synced fine. So, time to figure out what is up with the other issue, irritating to have all that space and not be able to use it... :angry:
The administrator has disabled public write access.
  • Page:
  • 1
  • 2
Time to create page: 0.856 seconds

Who's Online

We have 189 guests and 8 members online